O maşină în care se aflau două persoane a fost spulberată de tren. S-a întâmplat în Ploieşti, România, în weekend-ul trecut. Autovehiculul a fost ulterior târât aproape 200 de metri pe şine.

Pasagerul care stătea pe scaunul din dreapta şoferului a filmat momentul dinaintea impactului (camera telefonului a filmat în oglindă) pentru că făcuse chiar atunci o transmisiune live pe Facebook.

În imagini se vede cum acesta se află pe locul pasagerului, iar mașina este condusă de o femeie. Aceasta se apropie de o trecere la nivel cu calea ferată și pare să se asigure, iar apoi înaintează. Bărbatul strigă, iar apoi urmează impactul. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!