/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Maia Sandu îi va acționa în judecată pe Corneliu Furculiță și presa afiliată PSRM, care a tirajat falsuri în adresa ei

missing
18 august 2020, ora 09:14

Maia Sandu spune că îl va acționa în judecată deputatul socialist Corneliu Furculiță care declarat ieri că PAS ar urma să vândă pământurile Republicii Moldova unor cetățeni străini. Politiciana îl acuză de minciună și intenționează să dea în judecată și publicațiile de presă afiliate PSRM, care au tirajat falsurile lansate de Furculiță.

„O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi de deputații socialiști care își bat joc de oameni desconsiderându-i și umilindu-i cu minciuni și insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori și de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetățenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare” a declarat Maia Sandu.

„Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile? Au uitat că acest program a fost anulat la insistența noastră? Nu știu că Dodon, cu mâna fratelui său, cumpără terenuri din Moldova pe banii milionarului rus Igor Chaika și își face iazuri pe ele?

Știu foarte bine aceste lucruri, dar minciuna e arma lor principală și de fiecare dată când le arătăm cât sunt de incompetenți și corupți mai inventează câte o minciună și o răspândesc prin televiziunile lor plătite din bani furați.

Îl voi da în judecată și pe deputatul Furculiță, și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună.

Vă rog să transmiteți acest mesaj mai departe. Ajutați-ne să oprim minciunile hoților”, a mai spus președinta PAS, Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram