Maia Sandu spune că îl va acționa în judecată deputatul socialist Corneliu Furculiță care declarat ieri că PAS ar urma să vândă pământurile Republicii Moldova unor cetățeni străini. Politiciana îl acuză de minciună și intenționează să dea în judecată și publicațiile de presă afiliate PSRM, care au tirajat falsurile lansate de Furculiță.

„O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi de deputații socialiști care își bat joc de oameni desconsiderându-i și umilindu-i cu minciuni și insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori și de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetățenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare” a declarat Maia Sandu.

„Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile? Au uitat că acest program a fost anulat la insistența noastră? Nu știu că Dodon, cu mâna fratelui său, cumpără terenuri din Moldova pe banii milionarului rus Igor Chaika și își face iazuri pe ele?

Știu foarte bine aceste lucruri, dar minciuna e arma lor principală și de fiecare dată când le arătăm cât sunt de incompetenți și corupți mai inventează câte o minciună și o răspândesc prin televiziunile lor plătite din bani furați.

Îl voi da în judecată și pe deputatul Furculiță, și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună.

Vă rog să transmiteți acest mesaj mai departe. Ajutați-ne să oprim minciunile hoților”, a mai spus președinta PAS, Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!