Un copil de doi ani a decedat aseară, 17 august, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei. Copilul se afla în grija bunicii, iar totul s-ar fi întâmplat în timp ce femeia a mers la baie.

Potrivit poliției, copilul se afla acasă cu bunica, în timp ce mama, o femeie de 23 se află la serviciu. Tragedia s-a întâmplat în timp ce bunica a intrat în camera de baie iar copilul a rămas în odaie.

„Acesta fiind singur în odaie iar pe podea în apropierea geamului se află o saltea pentru dormitor, a urcat pe geam. Din cele communicate de bunica geamurile erau închise cel mai probabil copilul în timp ce se afla pe geam a deschis geamul și sprijinindu-se de plasă care a cedat sub greutatea corpului, acesta a căzut în gol de la et. 5”, se spune într-un comunicat al poliției.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma leziunilor primate, minorul a decedat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un process penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!