/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un copil de doi ani a decedat, după ce a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc de locuit

missing
18 august 2020, ora 09:23

Un copil de doi ani a decedat aseară, 17 august, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei. Copilul se afla în grija bunicii, iar totul s-ar fi întâmplat în timp ce femeia a mers la baie.

Potrivit poliției, copilul se afla acasă cu bunica, în timp ce mama, o femeie de 23 se află la serviciu. Tragedia s-a întâmplat în timp ce bunica a intrat în camera de baie iar copilul a rămas în odaie.

„Acesta fiind singur în odaie iar pe podea în apropierea geamului se află o saltea pentru dormitor, a urcat pe geam. Din cele communicate de bunica geamurile erau închise cel mai probabil copilul în timp ce se afla pe geam a deschis geamul și sprijinindu-se de plasă care a cedat sub greutatea corpului, acesta a căzut în gol de la et. 5”, se spune într-un comunicat al poliției.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma leziunilor primate, minorul a decedat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un process penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram