/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Au organizat un studio pentru video chat într-un apartament din Capitală. Un cuplu, cercetat penal pentru proxenetism

missing
18 august 2020, ora 10:19

Un cuplu este cercetat de oamenii legii pentru că au organizat video-chat într-un apartament din Capitală. Aceștia difuzau pe platforme online (sexchat) din exteriorul țării a serviciilor sexuale on-line.

Oamenii legii au stabilit că organizatorii, doi soți de 35 și 36 de ani au amenajat într-un apartament din capitală un studio cu patru posturi de difuzare online care activa non-stop, unde erau antrenate de la 10 până la 12 tinere, care activau în schimburi.

„Femeile, cu vârste cuprinse între 25-30 de ani, originare din diferite localități ale țării erau obligate să participe la conferințe video și show-uri sexuale în regim on-line, fiind asigurate cu costumație, accesorii și jucării erotice. Platformele puteau fi accesate numai din străinătate. Pentru o sesiune, tinerele erau achitate cu doi dolari per minut, astfel, venitul mediu lunar al unei tinere era în dependență de numărul sesiunilor video și varia de la 1000-1500 dolari, iar al organizatorilor era de la 6000-7000 de dolari”, se spune într-un comunicat al poliției.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. art. 220 al. 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Polițiștii continuă investigațiile întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram