Un cuplu este cercetat de oamenii legii pentru că au organizat video-chat într-un apartament din Capitală. Aceștia difuzau pe platforme online (sexchat) din exteriorul țării a serviciilor sexuale on-line.

Oamenii legii au stabilit că organizatorii, doi soți de 35 și 36 de ani au amenajat într-un apartament din capitală un studio cu patru posturi de difuzare online care activa non-stop, unde erau antrenate de la 10 până la 12 tinere, care activau în schimburi.

„Femeile, cu vârste cuprinse între 25-30 de ani, originare din diferite localități ale țării erau obligate să participe la conferințe video și show-uri sexuale în regim on-line, fiind asigurate cu costumație, accesorii și jucării erotice. Platformele puteau fi accesate numai din străinătate. Pentru o sesiune, tinerele erau achitate cu doi dolari per minut, astfel, venitul mediu lunar al unei tinere era în dependență de numărul sesiunilor video și varia de la 1000-1500 dolari, iar al organizatorilor era de la 6000-7000 de dolari”, se spune într-un comunicat al poliției.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. art. 220 al. 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Polițiștii continuă investigațiile întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!