A jefuit un bărbat în scara unui bloc de locuințe din Orhei, iar a doua zi a intrat în casa unei femei și i-a furat banii și aurul. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, care a fost reținut de oamenii legii și plasat în arest pentru 30 de zile. Anterior, bănuitul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Potrivit poliției, pe 13 august, individul i-a smuls unui bărbat geanta în care se aflau mai multe acte, dar și 3500 de lei, după care s-a făcut nevăzut. Bărbatul a comis o nouă ilegalitate chiar a doua zi, când a pătruns în apartamentul unei femei din Orhei, de unde a furat un safeu în care se afla 110 mii de ruble rusești, 4700 de euro, 24100 de lei și o verighetă din aur. Victima s-a ales cu un prejudiciu de 146.266 de lei.

Suspectul a fost prins de poliție în aceeași zi, în curtea unui bloc locativ din Orhei. După ce l-au percheziționat, oamenii legii au găsit la el un plic cu 4700 de euro, 18.100 de lei și cele 110 mii de  ruble rusești. Au fost găsit și actele sustrase de bărbat și întoarse proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru furt și jaf, iar instanța de judecată va decide ce pedeapsă îi va fi aplicată pentru cele doupă infracțiuni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!