Ambuteiajele sunt, în linii generale vorbind, nu doar un loc în care şoferii se mai pot relaxa niţel din condus, ci şi un loc ideal unde li se testează răbdarea.

În contextul celor spuse există şi câteva dezavantaje evidente precum pierderea timpului preţios, a zilei de muncă, acumulare de stres, respiraţie de aer poluat, printre altele, unii cunoscând cum să le evite pe toate, dar nu fără a merge la un risc asumat.

V-am spus deja despre starea lucrurilor din cauza ambuteiajelor formate astăzi în Chişinău, iar printre şoferii care nu-şi prea doresc să audă despre ele şi în general despre acest termen, se numără şi posesorul Mercedes-ului din imagini. Vezi ce a făcut în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!