/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Grav accident în apropiere de Chișinău. O persoană, transportată la spital după ce un camion și un Mercedes s-au tamponat

missing
19 august 2020, ora 08:55

Grav accident s-a produs în seara zilei de marți pe strada Drumul Băcioiului. Un camion și un Mercedes s-au tamponat violent, iar unul pasager a fost transportat la spital.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 22:00. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că un automobil de marca Mercedes s-a ciocnit puternic cu un camion de aceeași marcă. Autoturismele erau conduse de doi tineri de 20 și respectiv 25 de ani.

În urma impactului, pasagerul care se afla în automobil, condus de tânărul de 20 de ani, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele și care din șoferi se face vinovat de comiterea accidentului rutier. Oamenii legii mai spun că în dependență de leziunile cu care s-a ales pasagerul va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram