Pregătirea pentru ascensiune pe piaţă în noul an îi va aduce primului electromobil Porsche numeroase caracteristici noi din această toamnă, din octombrie. Printre acestea se numără şi îmbunătăţiri de dinamică pentru Taycan Turbo S!

Cu Launch Control inclus, cel mai puternic Porsche al momentului va putea sprinta acum de la zero la 200 km/h în 9.6 secunde, cu 0.2 secunde mai repede. Acesta va putea acoperi respectiv un sfert de milă în 10.7 secunde (anterior 10.8 secunde).

Lista noilor caracteristici anunţate: Un head-up display color este acum disponibil opțional. Aceasta proiectează informații relevante direct în câmpul vizual al conducătorului auto. Afișajul a fost împărțit în secțiunea principală de afișare, secțiunea de stare și o secțiune pentru a afișa conținut temporar, cum ar fi apeluri sau comenzi de control vocal. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!