Concernul auto indian Mahindra & Mahindra, parte a Mahindra Group, sub aripa căruia mai stau nume cunoscute precum Pininfarina S.p.A. (deţine 76.06% din acţiunile sale), dar şi Ssangyong Motors (74.65%), a prezentat acum câteva ore noua generaţie a modelului Thar.

SUV-ul s-a lansat de Ziua Independenței Indiei şi cu doar câteva săptămâni înainte ca, în luna octombrie, producătorul de maşini să-şi sărbătorească cei 75 de ani de la înfiinţare.

Prin ce este interesant acest automobil şi ce ne-a motivat să scrim despre el dacă oricum, probabil, am putea să nu-l vedem niciodată prin Moldova sau prin regiune? Ideea este că se promite să fie o alternativă ieftină a lui Jeep Wrangler, iar vânzările nu-i vor fi organizate doar local, ci şi pe pieţele globale majore! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!