/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Schimbă Echipa. Artur Ionița va evolua la Benevento Calcio

missing
19 august 2020, ora 20:39

Unul dintre cei mai buni fotbaliști moldoveni din ultimii ani, Artur Ioniță, și-a schimbat echipa. Despre aceasta a anunțat cel mai reputat jurnalist sportiv din Italia, care a spus că suma transferului mijlocașului nostru este egală cu un milion de euro.

Gianluca Di Marzio a publicat pe site-ul său detalii despre transferul lui Artur Ioniță. Mijlocașul nostru a plecat de la Cagliari, dar a rămas în Italia. Acesta a semnat cu nou-promovata Benevento – o echipă antrenată de marele Pippo Inzaghi. Contractul va fi valabil pe durata următorilor trei ani, iar suma transferului este egală cu un milion de euro, susține Di Marzio. Ioniță a evoluat la Cagliari timp de patru sezoane. În această perioadă, a adunat 131 de meciuri, în toate competițiile, a înscris șase goluri și a livrat opt pase decisive.

La Benevento, moldoveanul se va reîntâlni cu fostul său coleg de la Cagliari, Marco Sau. De asemenea, la echipa antrenată de Pippo Inzaghi mai evoluează și Christian Maggio, fost căpitan la Napoli, dar și Roberto Insigne, fratele lui Lorenzo, actualul căpitan al napolitanilor. Noul sezon al campionatului italian va începe în 19 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram