Unul dintre cei mai buni fotbaliști moldoveni din ultimii ani, Artur Ioniță, și-a schimbat echipa. Despre aceasta a anunțat cel mai reputat jurnalist sportiv din Italia, care a spus că suma transferului mijlocașului nostru este egală cu un milion de euro.

Gianluca Di Marzio a publicat pe site-ul său detalii despre transferul lui Artur Ioniță. Mijlocașul nostru a plecat de la Cagliari, dar a rămas în Italia. Acesta a semnat cu nou-promovata Benevento – o echipă antrenată de marele Pippo Inzaghi. Contractul va fi valabil pe durata următorilor trei ani, iar suma transferului este egală cu un milion de euro, susține Di Marzio. Ioniță a evoluat la Cagliari timp de patru sezoane. În această perioadă, a adunat 131 de meciuri, în toate competițiile, a înscris șase goluri și a livrat opt pase decisive.

La Benevento, moldoveanul se va reîntâlni cu fostul său coleg de la Cagliari, Marco Sau. De asemenea, la echipa antrenată de Pippo Inzaghi mai evoluează și Christian Maggio, fost căpitan la Napoli, dar și Roberto Insigne, fratele lui Lorenzo, actualul căpitan al napolitanilor. Noul sezon al campionatului italian va începe în 19 septembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!