/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

ULTIMA ORĂ! PLDM le propune PAS și Platformei DA să facă un bloc electoral comun

missing
19 august 2020, ora 14:42

Partidul Liberal Democrat le propune Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei DA să formeze un bloc electoral comun. Despre aceasta a anunțat noul lider al formațiunii, Vlad Filat. Blocul electoral comun ar presupune înaintarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Biroul Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în urma analizei situației de criză cu care se confruntă Republica Moldova invită PAS și Platforma DA la dialog în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și cu o listă comună la alegerile parlamentare anticipate care sunt absolut necesare ieșirii Republicii Moldova din criză.

Biroul Permanent Central al PLDM consideră că chiar dacă timpul e foarte scurt, prin voință politică, este încă posibilă desemnarea unui candidat comun pentru scrutinul prezidențial prin crearea acestui Bloc Electoral, în care toate cele trei formațiuni să-și manifeste identitatea și interesele electoratului propriu, dar, mai ales, să-și valorifice potențialul în promovarea interesului național al Republicii Moldova”, a anunțat Filat.

Partidul Liberal Democrat din Moldova susține că este deschis oricărui format de negocieri pe care colegii PAS și Platforma DA îl consideră funcțional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram