/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ În costum sportiv, plimbându-se în pădure. Șeful statului anunță că se află la un sanatoriu în apropiere de Moscova

missing
19 august 2020, ora 19:03

După ce în spațiul public au apărut mai multe presupuneri că șeful statului s-ar afla în Turcia, acolo unde familia sa a plecat la odihnă, Igor Dodon a publicat un scurt video în care anunță că se află într-un sanatoriu din Federația Rusă.

În imagini șeful statului apare în costum sportiv în timp ce se plimbă în pădure. Președintele susține că se odihnește într-un sanatoriu din apropierea Moscovei și că zilnic face câte 10 – 15 km în pădurea din zonă.

„Vă salut din Federația Rusă – aproape de Moscova. Sunt la o instituție sanatorială. Știu că mulți mă căutau la mare, la munte sunt în Federația Rusă. În fiecare zi sunt la legătură cu colegii din Guvern, Parlament”, a spus Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram