După ce în spațiul public au apărut mai multe presupuneri că șeful statului s-ar afla în Turcia, acolo unde familia sa a plecat la odihnă, Igor Dodon a publicat un scurt video în care anunță că se află într-un sanatoriu din Federația Rusă.

În imagini șeful statului apare în costum sportiv în timp ce se plimbă în pădure. Președintele susține că se odihnește într-un sanatoriu din apropierea Moscovei și că zilnic face câte 10 – 15 km în pădurea din zonă.

„Vă salut din Federația Rusă – aproape de Moscova. Sunt la o instituție sanatorială. Știu că mulți mă căutau la mare, la munte sunt în Federația Rusă. În fiecare zi sunt la legătură cu colegii din Guvern, Parlament”, a spus Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!