/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Avea arsuri pe corp. Un bărbat a fost găsit fără suflare lângă un transformator din Capitală

20 august 2020, ora 16:36

Un bărbat a fost găsit fără suflare azi-dimineață, 20 august, în preajma unui transformator, pe strada Uzinelor din Capitală. Poliția spune că acesta avea arsuri pe corp. 

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 11:00 de către o echipă de intervenție a companiei „Premier Energy”. Angajații au spus că au primit o chemare precum că s-a deconectat lumina pe strada Uzinelor, iar în urma verificării transformatorului a fost depistat bărbatul.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul bărbatului, decât cele caracterizate prin arsuri. Ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru a stabili identitatea victimei.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a fi stabilită cauza decesului. În acest context, oamenii legii au inițiat o anchetă.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram