Un bărbat a fost găsit fără suflare azi-dimineață, 20 august, în preajma unui transformator, pe strada Uzinelor din Capitală. Poliția spune că acesta avea arsuri pe corp. 

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 11:00 de către o echipă de intervenție a companiei „Premier Energy”. Angajații au spus că au primit o chemare precum că s-a deconectat lumina pe strada Uzinelor, iar în urma verificării transformatorului a fost depistat bărbatul.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul bărbatului, decât cele caracterizate prin arsuri. Ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru a stabili identitatea victimei.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a fi stabilită cauza decesului. În acest context, oamenii legii au inițiat o anchetă.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!