/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mazda CX-9 a primit o actualizare importantă. Iată despre ce este vorba

missing
20 august 2020, ora 11:34

Piaţa auto din America de Nord, în particular cea din SUA, este uşor diferită de toate celelalte din lume. Dacă prin regiunile noastre producătorii de maşini ne-au obişnuit deja cu facelift-uri o dată la trei-patru ani după prezentarea unui model nou, atunci în SUA, pentru a menţine vânzările pe o linie de plutire, automobilele sunt actualizate practic în fiecare an. Nu serios, însă cât de cât considerabil în materie de dotări pentru a le păstra atractivitatea.

Deja în septembrie, piața auto din SUA va intra în aşa numitul an de model 2021 (noi ne-am obişnuit să numim procedura – maşini pregătite pentru gama anului 2021), iar producătorii își revizuiesc treptat şi din timp produsele. Cel mai adesea este suficient de modificat doar setul de dotări în nivelele de echipare disponibile (ori introducerea altor noi) și schema de culori pentru caroserie/tapiţerie, însă sunt şi excepţii când se fac schimbări mai semnificative.

Ce s-a întâmplat cu Mazda CX-9 este un exemplu în acest sens. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram