Noul Mercedes-AMG One a ajuns într-o fază de teste mai aproape de cea finală, asta deşi producţia trebuia să-i înceapă încă în 2019!

Instalarea unui motor de curse V6 turbo de 1.6 litri, preluat de pe un monopost de Formula 1, pe o mașină stradală, a durat mai mult decât se preconiza. Unitatea de propulsie trebuie să îndeplinească standardele de emisii și zgomot care vor intra în vigoare din 2021 pentru a fi evitate nişte amenzi usturătoare.

Cu toate acestea, acum inginerii au reușit să rezolve problema. Divizia Mercedes-AMG a publicat un nou filmuleţ din cadrul următoarei etape a testării hipercarului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!