/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

„Presupuneri și bârfe”. Reacția „Metalferos”, după ce Stoianoglo a spus că firma ar fi prejudiciat statul cu un miliard de lei

missing
20 august 2020, ora 15:22

După ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a oferit detalii din dosarul „Metalferos” și a spus că în spatele unei schime, care ar fi prejudiciat statul cu 1,2 miliarde de lei, a stat fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, compania respinge acuzațiile calomnioase aduse împotriva sa.

„S.A. „Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzații calomnioase lansate în spaţiul public la adresa companiei”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Reprezentanții firmei consideră că procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge S.A. „Metalferos”.

„Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obține o investigare obiectivă a tuturor informațiilor despre companie, s-au sfârșit prin nedorind organelor competente de a face acest lucru. Ținem să subliniem că toate informațiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către S.A „Metalferos”, nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe”, spun reprezentanții companiei.

Aceștia au cerut organelor fiscale sau altor organe abilitate să facă investigațiile de rigoare, pentru a contesta toate informațiile false aduse la adresa companiei.

S.A. „Metalferos” face apel la corectitudine şi cere investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor. Orice declarație falsă lansată în spațiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează nu numai angajații companiei, ci și economia R. Moldova, în general, spun reprezentanții companiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram