/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Accident cu implicarea unei mașini de Poliție, în centrul Capitalei

missing
21 august 2020, ora 20:24

O mașină a poliției și un Mitsubishi s-au ciocnit, astăzi, în centrul Capitalei. Deocamdată nu se știe cine se face vinovat de accident. Impactul s-a produs la intersecția străzilor Bănulescu-Bodoni cu București.

Din imaginile de la fața locului vedem că mașina poliției este avariată destul de tare, iar al doilea automobil a fost aruncat spre trotuar. Deocamdată nu se știe dacă cineva a fost rănit.

Potrivit unui martor ocular, mașina poliției avea girofarul aprins, iar pe bancheta din spate era un deținut de vreo 25-30 de ani. La câteva minute după accident, un alt echipaj s-a apropiat și l-a preluat.

La volanul celei de-a doua mașini s-ar fi aflat un cetățean străin care trebuia să stea în carantină timp de 14 zile, pentru că era venit de peste hotare.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram