Șeful statului spune că împreună cu soția se află la un sanatoriu din suburbia Moscovei. Prima doamnă fiind și cea care a filmat noul episod al emisiunii Președintele Răspunde.

„După cum am menționat sunt în Federația Rusă, continui investigațiile la un sanatoriu pe care le-am început în luna martie. Dar atunci am fost nevoit la 8 martie să revin de urgență acasă, a fost primul caz de Covid. Am revenit de urgență, însă foia a rămas deschisă și împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile. Copii, după cum am menționat, sunt în Turcia împreună cu fratele mei”, a declarat șeful statului.

Acesta a mai precizat că vineri sau sâmbătă urmează să revină în Moldova. Nu vă faceți griji suntem sănătoși, revenim astăzi, vineri sau mâine dimineață acasă”, a declarat Dodon precizând că atât el, cât și soția și copii vor da test la Covid-19.

Șeful statului a precizat că în spatele camerei a fost soția sa. „În calitate de operator este prima doamnă, scumpa mea soție”, a declarat Dodon. Ulterior și prima doamnă a apărut în cadrul și a salutat urmăritorii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!