/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Împreună cu soția am venit aici”. Dodon oferă noi detalii despre șederea sa în Federația Rusă

missing
21 august 2020, ora 10:18

Șeful statului spune că împreună cu soția se află la un sanatoriu din suburbia Moscovei. Prima doamnă fiind și cea care a filmat noul episod al emisiunii Președintele Răspunde.

„După cum am menționat sunt în Federația Rusă, continui investigațiile la un sanatoriu pe care le-am început în luna martie. Dar atunci am fost nevoit la 8 martie să revin de urgență acasă, a fost primul caz de Covid. Am revenit de urgență, însă foia a rămas deschisă și împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile. Copii, după cum am menționat, sunt în Turcia împreună cu fratele mei”, a declarat șeful statului.

Acesta a mai precizat că vineri sau sâmbătă urmează să revină în Moldova. Nu vă faceți griji suntem sănătoși, revenim astăzi, vineri sau mâine dimineață acasă”, a declarat Dodon precizând că atât el, cât și soția și copii vor da test la Covid-19.

Șeful statului a precizat că în spatele camerei a fost soția sa. „În calitate de operator este prima doamnă, scumpa mea soție”, a declarat Dodon. Ulterior și prima doamnă a apărut în cadrul și a salutat urmăritorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram