/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Itinerarul unei rute de autobuz se modifică de la 1 septembrie. Pe unde va merge acum

missing
21 august 2020, ora 17:42

Itinerarul unei rute de autobuz se va modifica, începând cu data de 1 septembrie. Este vorba despre ruta nr. 19 care circulă de pe strada Valea Crucii până pe bulevardul Moscovei.

În direcția tur itinerarul nu va suferi schimbări, iar în direcția retur, autobuzele de pe această rută vor merge de pe bd. Moscova pe străzile Studenţilor, N. Dimo, Tudor Vladimirescu şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, pe traseul modificat al rutei nr. 19, vor fi stabilite următoarele staţii: str. N. Dimo, str. Matei Basarab, str. Miron Costin, str. Alecu Russo, Piața Eroilor, str. Kiev.

Serviciile municipale de profil vor amenaja noile staţii ale transportului public din str. N. Dimo și vor actualiza panoul informativ cu orarul de circulație a autobuzelor rutei în cauză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram