Itinerarul unei rute de autobuz se va modifica, începând cu data de 1 septembrie. Este vorba despre ruta nr. 19 care circulă de pe strada Valea Crucii până pe bulevardul Moscovei.

În direcția tur itinerarul nu va suferi schimbări, iar în direcția retur, autobuzele de pe această rută vor merge de pe bd. Moscova pe străzile Studenţilor, N. Dimo, Tudor Vladimirescu şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, pe traseul modificat al rutei nr. 19, vor fi stabilite următoarele staţii: str. N. Dimo, str. Matei Basarab, str. Miron Costin, str. Alecu Russo, Piața Eroilor, str. Kiev.

Serviciile municipale de profil vor amenaja noile staţii ale transportului public din str. N. Dimo și vor actualiza panoul informativ cu orarul de circulație a autobuzelor rutei în cauză.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!