/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Lexus ES s-a ales cu sistem AWD pentru prima dată în istoria sa de peste 30 de ani

missing
21 august 2020, ora 11:44

Familia Lexus ES se extinde pentru gama anului 2021 cu două noi variante, lansate iniţial pe piaţa din SUA. Noul Lexus ES 250 AWD vine să ofere o tracțiune mai bună atunci când conduceți pe vreme nefavorabilă, iar ediția specială ES 350 Black Line oferă un aspect sportiv și elegant, seria fiind limitată.

Sistemul AWD este disponibil la moment pentru versiunea Lexus ES 250, una care are sub capotă un motor pe benzină natural aspirat (205 CP), cu patru cilindri şi volum de 2.5 litri, cuplat la o transmisie automată cu opt trepte.

Pe lângă tracţiunea integrală, însăşi acest propulsor este oferit pentru prima dată pe un ES în specificaţie americană! Anterior modelul era disponibil doar cu un V6 pe benzină sau cu acelaşi motor de 2.5 litri, însă în cadrul unei unităţi de propulsie hibride. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram