Familia Lexus ES se extinde pentru gama anului 2021 cu două noi variante, lansate iniţial pe piaţa din SUA. Noul Lexus ES 250 AWD vine să ofere o tracțiune mai bună atunci când conduceți pe vreme nefavorabilă, iar ediția specială ES 350 Black Line oferă un aspect sportiv și elegant, seria fiind limitată.

Sistemul AWD este disponibil la moment pentru versiunea Lexus ES 250, una care are sub capotă un motor pe benzină natural aspirat (205 CP), cu patru cilindri şi volum de 2.5 litri, cuplat la o transmisie automată cu opt trepte.

Pe lângă tracţiunea integrală, însăşi acest propulsor este oferit pentru prima dată pe un ES în specificaţie americană! Anterior modelul era disponibil doar cu un V6 pe benzină sau cu acelaşi motor de 2.5 litri, însă în cadrul unei unităţi de propulsie hibride. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!