Modelul Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 a fost lansat acum practic un an pe piaţa europeană şi de atunci a devenit disponibil de comandat şi în ţara noastră, însă iată că acum producătorul suedez lansează o a doua versiune plug-in hybrid pentru acest SUV compact.

În linii generale vorbind, noua motorizare este de fapt una deforţată din cea superioară. Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 dispune de acelaşi benzinar turbo de 1.477 cm³ şi cu trei cilindri în linie, dar care produce 129 CP şi 245 Nm în loc de 180 CP şi 265 Nm. La fel precum versiunea T5, tracţiunea rămâne doar pe roţile din faţă.

Propulsorul este cuplat la o transmisie robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!