/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Varianta plug-in hybrid a lui Volvo XC40 a devenit mai accesibilă datorită unei noi versiuni

missing
21 august 2020, ora 09:01

Modelul Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 a fost lansat acum practic un an pe piaţa europeană şi de atunci a devenit disponibil de comandat şi în ţara noastră, însă iată că acum producătorul suedez lansează o a doua versiune plug-in hybrid pentru acest SUV compact.

În linii generale vorbind, noua motorizare este de fapt una deforţată din cea superioară. Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 dispune de acelaşi benzinar turbo de 1.477 cm³ şi cu trei cilindri în linie, dar care produce 129 CP şi 245 Nm în loc de 180 CP şi 265 Nm. La fel precum versiunea T5, tracţiunea rămâne doar pe roţile din faţă.

Propulsorul este cuplat la o transmisie robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram