/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Zece tone de alcool etilic care urma să ajungă în Ucraina, depistat la Comrat. Poliția a reținut doi bănuiți

missing
21 august 2020, ora 12:37

Doi bărbaţi, cu vârste de 43 și 21 de ani, din satul Avdarma, Comrat, au fost reținuți fiind bănuiți de introducerea în Ucraina, prin contrabandă, a alcoolului etilic în cantităţi deosebit de mari.

Poliția anunță că au ridicat din patru locaţii ale satului Avdarma, inclusiv de la domiciliul unui bănuit, estimativ 10 tone de alcool etilic. De asemenea, în urma percheziţiilor au fost ridicate vase din interiorul cărora venea miros puternic de aceiași substanță (vase în volum total de peste 25 tone), precum şi nouă mii de dolari, arme, muniții, dispozitive de stocare a informației și telefoane mobile.

În continuare, oamenii legii investighează implicarea și altor figuranţi în această schemă infracţională. În cazul în care vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă de la 3 la 10 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram