Doi bărbaţi, cu vârste de 43 și 21 de ani, din satul Avdarma, Comrat, au fost reținuți fiind bănuiți de introducerea în Ucraina, prin contrabandă, a alcoolului etilic în cantităţi deosebit de mari.

Poliția anunță că au ridicat din patru locaţii ale satului Avdarma, inclusiv de la domiciliul unui bănuit, estimativ 10 tone de alcool etilic. De asemenea, în urma percheziţiilor au fost ridicate vase din interiorul cărora venea miros puternic de aceiași substanță (vase în volum total de peste 25 tone), precum şi nouă mii de dolari, arme, muniții, dispozitive de stocare a informației și telefoane mobile.

În continuare, oamenii legii investighează implicarea și altor figuranţi în această schemă infracţională. În cazul în care vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă de la 3 la 10 ani închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!