Circa zece gospodării din orășelul Tvardița din raionul Taraclia a fost inundat în urma ploilor puternice care au avut loc în această săptămână. De asemenea, a fost inundată și o stație de pompare a întreprinderii municipale „Tvardistan”.

Ploile puternice au dus la distrugerea mai multor drumuri și la înnămolirea mai multor gospodării. De asemenea, au fost inundate subsoluri, garajuri, beciuri și alte construcții din gospodării, scrie tuk.md.

În una dintre gospodării au fost nimicite zeci de animale și păsări.

Președintele raionului Taraclia a convocat ședința Comisiei pentru situații excepționale, care urmează să stabilească pagubele calamității naturale. Astfel, potrivit membrilor comisiei, în urma ploilor torențiale de pe data de 20 august a fost inundată în totalitate stația de pompare a întreprinderii municipale „Tvardistan”.

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Foto: tuk.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!