/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un frigider „căptușit” cu telefoane a fost depistat la un penitenciar din Bălți. Cum au ajuns obiectele la închisoare

22 august 2020, ora 15:57

25 de telefoane mobile erau pe punctul de a ajunge în Penitenciarul nr.11-Bălți pe căi ilicite. Angajații închisorii au depistat un frigider „căptușit” cu telefoane. Aparatul a ajuns la instituție sub formă de donație a unui cetățean din municipiul Bălți. 

Potrivit Autorității Penitenciarelor, pe lângă cele 25 de telefoane în carcasa frigiderului au fost găsite opt cabluri USB, un stick de memorie și o cartelă SIM. Incidentul a avut loc ieri, 21 august.

Pe marginea cazului respectiv au fost acumulate materialele necesare și sesizați angajații Inspectoratului de Poliție, pentru stabilirea circumstanțelor și adoptarea unei hotărâri.

ANP nu tolerează pătrunderea și păstrarea în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, iar persoanele care introduc substanțe interzise riscă să se aleagă cu dosar penal care presupune pedeapsă cu amendă sau privaţiune de libertate”, se spune într-un comunicat al instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram