25 de telefoane mobile erau pe punctul de a ajunge în Penitenciarul nr.11-Bălți pe căi ilicite. Angajații închisorii au depistat un frigider „căptușit” cu telefoane. Aparatul a ajuns la instituție sub formă de donație a unui cetățean din municipiul Bălți. 

Potrivit Autorității Penitenciarelor, pe lângă cele 25 de telefoane în carcasa frigiderului au fost găsite opt cabluri USB, un stick de memorie și o cartelă SIM. Incidentul a avut loc ieri, 21 august.

Pe marginea cazului respectiv au fost acumulate materialele necesare și sesizați angajații Inspectoratului de Poliție, pentru stabilirea circumstanțelor și adoptarea unei hotărâri.

ANP nu tolerează pătrunderea și păstrarea în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, iar persoanele care introduc substanțe interzise riscă să se aleagă cu dosar penal care presupune pedeapsă cu amendă sau privaţiune de libertate”, se spune într-un comunicat al instituției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!