Accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni, înregistrat astăzi, către ora amiezii. Situaţia ne arată că pericolele ne pot paşte pe drumurile publice de oriunde, inclusiv din spate, motiv pentru care am trebui să facem mai mult uz de oglinzile retrovizoare pentru a anticipa cumva lucrurile.

Contactat de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al IP Nisporeni Cristina Vicol ne-a comunicat că la ora 11:40, prin intermediul Serviciul 112, în Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a parvenit informația telefonică precum că un Volkswagen condus de un bărbat în vârstă 72 ani, originar din satul Şipoteni, raionul Călărași, a intrat dur în spatele unui automobil de model VAZ-2109.

În urma accidentului rutier, pasagera de pe bancheta din spate a autovehiculului de producţie rusească, în vârstă de 45 ani, originară din satul Bursuc din raionul Nisporeni, a suferit o traumă în regiunea spatelui. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!