/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni. Un VW s-a izbit puternic în spatele unui VAZ

missing
23 august 2020, ora 14:31

Accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni, înregistrat astăzi, către ora amiezii. Situaţia ne arată că pericolele ne pot paşte pe drumurile publice de oriunde, inclusiv din spate, motiv pentru care am trebui să facem mai mult uz de oglinzile retrovizoare pentru a anticipa cumva lucrurile.

Contactat de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al IP Nisporeni Cristina Vicol ne-a comunicat că la ora 11:40, prin intermediul Serviciul 112, în Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a parvenit informația telefonică precum că un Volkswagen condus de un bărbat în vârstă 72 ani, originar din satul Şipoteni, raionul Călărași, a intrat dur în spatele unui automobil de model VAZ-2109.

În urma accidentului rutier, pasagera de pe bancheta din spate a autovehiculului de producţie rusească, în vârstă de 45 ani, originară din satul Bursuc din raionul Nisporeni, a suferit o traumă în regiunea spatelui. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram