Chiar în aceste clipe pe renumitul site american de anunțuri eBay este licitat un automobil deosebit. Este vorba despre un CL 600 Lorinser (americanii îi spun S 600) produs în anul 1996 și care are la bord 252.800 de kilometri!

Prețul de start pentru acest exemplar a fost de 23.000 de dolari SUA, însă cu doar 11 ore înainte de sfârșitul licitației suma a ajuns la tocmai 202.300 de dolari! Acum probabil vă întrebați cu ce este atât de deosebit un Mercedes-Benz cu o vârstă de 24 de ani și cu peste 250.000 de kilometri la bord?!

Ei bine, prin anii ’90 acest exemplar i-a aparținut legendei vii a baschetului american – Michael Jordan! De altfel, acest CL 600 Lorinser i-a aparținut lui Jordan exact în perioada când reușea cele mai frumoase rezultate din cariera sa împreună cu colegii de la Chicago Bulls. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată modelul pe interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!