Un accident teribil s-a produs în după-amiaza zilei de azi, în raionul Edineț, la ieșirea din satul Alexeevca. Doi tineri, unul de 18 și atul de 16 ani, au decedat.

Potrivit poliției locale, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, se afla la volanul unui Volkswagen. Acesta a pierdut la un moment dat controlul volanului, mașina a derapat de pe traseu și s-a inversat.

Cu el în automobil mai erau alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani. Atât șoferul cât și alți doi pasageri au fost transportați la spital: șoferul, cu diagnoza TCC-deschisă; un pasager de 16 ani, cu diagnoza comă cerebrală și alt pasager, de 20 de ani, cu diagnoza contuzia legamentelor regiunii cervicale.

Din nefericire, șoferul și pasagerul de 16 ani au decedat la spital.

Poliția cercetează cazul și urmează să stabilească dacă șoferul se afla sau nu în stare de ebrietate, când a produs accidentul.

Foto: IP Edineț

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!