/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Clinica din Germania unde a fost internat Alexei Navalnyi, păzită nonstop de zeci de polițiști berlinezi

missing
23 august 2020, ora 11:55

Clinica Charite din Germania, unde a fost internat politicanul rus din opoziție Alexei Navalnyi, este păzită 24/24 de către zeci de polițiști berlinezi, scrie Dw.com.

Potrivit sursei citate, lângă instituția medicală staționează câteva autobuze ale poliției , iar grupuri a câte 2-5 polițiști patrulează zona nonstop.

Foto: Twitter/
МБХ Медиа

Se presupune că politicianul ar fi fost otrăvit. Acestuia i s-a făcut rău acum trei zile, în timpul unui zbor din orașul Tomsk spre Moscova. Avionul în care acesta zbura a aterizat de urgență în orașul Omsk, însă, când l-a preluat ambulanța, el era deja în stare inconștientă. Familia lui Navalnyi a cerut ca acesta să fie transportat într-o clinică din Germania, inițial medicii au refuzat să dea acordul, însă într-un final, el a fost transportat la Bellin.

Foto: Twitter/
МБХ Медиа

Foto: Twitter/
МБХ Медиа

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram