/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident grav, la Nisporeni. Două pasagere au fost duse la spital

missing
23 august 2020, ora 10:29

Șoferul unui BMW a provocat un accident grav azi-dmineață, către ora 7, în satul Bratuleni, raionul Nisporeni. Băiatul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-o placă de beton, a derapat cu mașina de pe traseu, apoi s-a răsturnat într-un șanț. 

Cu el în mașină mai erau două tinere de 18 ani. Acestea au fost transportate de urgență la spitalul raional.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițeră de presă a Inspectoratului de Polție Nisporeni, șoferul nu avea permis și era băut. Alcooltestul la care a fost supus acesta a arătat un rezultat de 0,37 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și pe acest caz va fi inițiată o cauza penală, precizează reprezentanții poliției locale.

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram