Șoferul unui BMW a provocat un accident grav azi-dmineață, către ora 7, în satul Bratuleni, raionul Nisporeni. Băiatul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-o placă de beton, a derapat cu mașina de pe traseu, apoi s-a răsturnat într-un șanț. 

Cu el în mașină mai erau două tinere de 18 ani. Acestea au fost transportate de urgență la spitalul raional.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițeră de presă a Inspectoratului de Polție Nisporeni, șoferul nu avea permis și era băut. Alcooltestul la care a fost supus acesta a arătat un rezultat de 0,37 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și pe acest caz va fi inițiată o cauza penală, precizează reprezentanții poliției locale.

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Foto: IP Nisporeni

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!