/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Moldovenii au acces interzis în Israel cel puțin până la începutul lui octombrie. Autoritățile israiliene au prelungit interdicția

missing
23 august 2020, ora 16:07

Cetățenii Republicii Moldova au interdicție de a intra pe teritoriul Israelului cel puțin până pe 1 octombrie 2020. Astăzi, autoritățile israiliene au prelugit cu încă o lună interdicția de călătorie pentru cetățenii străini, anunță Ambasada Republicii Moldova în Israel. 

Ieșirea cetățenilor străini de pe teritoriul Statului Israel prin Aeroportul Ben-Gurion este permisă, menționează reprezentanții ambasadei.

În Republica Moldova sunt înregistrate în total peste 33 de mii de cazuri de COVID. În același timp, în Israel, stat cu o populație de circa trei ori mai mare decât a Repubicii Moldova, numărul de cazuri de COVID este de peste 102 mii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram