Cetățenii Republicii Moldova au interdicție de a intra pe teritoriul Israelului cel puțin până pe 1 octombrie 2020. Astăzi, autoritățile israiliene au prelugit cu încă o lună interdicția de călătorie pentru cetățenii străini, anunță Ambasada Republicii Moldova în Israel. 

Ieșirea cetățenilor străini de pe teritoriul Statului Israel prin Aeroportul Ben-Gurion este permisă, menționează reprezentanții ambasadei.

În Republica Moldova sunt înregistrate în total peste 33 de mii de cazuri de COVID. În același timp, în Israel, stat cu o populație de circa trei ori mai mare decât a Repubicii Moldova, numărul de cazuri de COVID este de peste 102 mii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!