/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO.FOTO/ Update: Lukashenko a ieșit din elicopter în vestă antiglonț și cu o armă îm mâini

missing
23 august 2020, ora 19:30

ORA 19:35 În elicopterul care a aterizat la reședința prezidențială de la Minsk se afla Alexandr Lukashenko. Acesta a ieșit din elicopter îîn vestă antiglonț și cu o armă în mână.

ORA 19:05 În aceste clipe s-ar pregăti evacuarea lui Alexandr Lukashenko din reședința sa, chiar sub ochii protestatarilor. Un elicopter a aterizat acum câteva minute la reședința sa.

Știrea inițială: Manifestații de la Minsk au ajuns la reședința lui Alexandr Lukashenko. Aici au fost mobilizați sute de polițiști mascați. Aceștia au format un cordon viu pentru a-l apăra pe președinte.

Presa neafiliată din Belorusia scris că Lukashenko s-ar afla acum în reședință și că a început o opetațiune de evacuare a acestuia, toate forțele fiind mobilizate către acest obiectiv.

Foto: Nexta

Foto: Чай з малинавым варэннем

Din imaginile postate online se vede cum un grup din câțiva protestatari au încercat să se apropie de cordonul de mascați, dar au fost întorși înapoi în mulțime. Oamenii păstrează deocamdată distanța de câteva zeci de metri de cordon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram