/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ No comment: Lukashenko a publicat un video cum zboară cu elicopterul deasupra Minskului: „S-au împrăștiat ca niște șobolani”

missing
23 august 2020, ora 20:39

Administrația prezidențială din Belarus a publicat un video în care Alexandr Lukashenko zboară cu elicopterul deasupra orașului Minsk. Acesta îi dă indicații pilotului pe unde să zboare și cum să se apropie de străzile pe unde au mers azi protestatarii.

„S-au împrăștiat ca niște șobolani”, a spus Lukashenko.

La un moment dat, cineva de după cadru întreabă: „Unde-s?”. „Au fugit. Au aflat că tu ești cu noi”, a spus Lukashenko, râzând.

Cu el în elicopter s-ar fi aflat și fiul său de 15 ani, îmbrăcat în uniformă de militar și echipat cu vestă antiglonț și cască.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram