Atelierul japonez de tuning Blitz, specializat în modificarea de maşini de marcă Lexus, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, dar şi a unor modele de import, cât şi în crearea de piese şi/sau părţi componente pentru acestea, a realizat un aşa-numit compressor-kit pentru cel mai nou Toyota Land Cruiser Prado.

Acesta este disponibil de montat pe singurul motor pe benzină, disponibil pe acest SUV, unitatea de 2.7 litri cu sistem Dual VVT-i, care produce 163 CP şi 246 Nm de cuplu în format stoc.

Aplicat, acesta nu numai că face propulsorul mai performant, ci şi, respectiv, micșorează timpul de 13.9 secunde, necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!