/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Atelierul Blitz propune un compressor-kit pentru Toyota LC Prado, unul pe care îl poţi instala chiar acasă

missing
24 august 2020, ora 13:52

Atelierul japonez de tuning Blitz, specializat în modificarea de maşini de marcă Lexus, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, dar şi a unor modele de import, cât şi în crearea de piese şi/sau părţi componente pentru acestea, a realizat un aşa-numit compressor-kit pentru cel mai nou Toyota Land Cruiser Prado.

Acesta este disponibil de montat pe singurul motor pe benzină, disponibil pe acest SUV, unitatea de 2.7 litri cu sistem Dual VVT-i, care produce 163 CP şi 246 Nm de cuplu în format stoc.

Aplicat, acesta nu numai că face propulsorul mai performant, ci şi, respectiv, micșorează timpul de 13.9 secunde, necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram