/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Organizația Teritorială Orhei a PDM i-a exclus din partid pe membrii care și-au anunțat plecarea luni dimineață

missing
24 august 2020, ora 19:42

Biroul Executiv al Organizației Teritoriale Orhei al Partidului Democrat din Moldova (PDM) a exclus membrii, care în dimineața zilei de luni, 24 august, au anunțat că părăsesc formațiunea. Aceștia și-au exprimat dezamăgirea de modul în care „Pavel Filip și apropiații săi din conducerea PDM și-au ales calea să acționeze”.

Potrivit unui comunicat de presă, membrii Biroului au constat că majoritatea dintre cei care au declarat că părăsesc formațiunea sunt „oportuniști, care au aderat recent la partid și au părăsit partidul după ce nu au obținut funcțiile râvnite. Mulți dintre aceștia nici nu participau la evenimentele și activitățile organizate de PDM, deci de facto nici nu erau parte a echipei”.

Potrivit aceluiași comunicat, la ședință a participat și domnul Sergiu Șchilniuc, care a spus că inițial a semnat declarația de plecare din partid fiind dus în eroare, dar a conștientizat acest lucru și a revenit în echipă.

Precizăm că în dimineața zilei de 24 august membrii Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Democrat (PDM) anunță că pleacă din partid, dar rămân neafiliați în funcțiile din organele de conducere ale raionului. Motivul plecării este, potrivit unei declarații emise de democrații de la Orhei, că opiniile lor sunt neglijate de către conducerea partiului.

/DOC/ Membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM părăsesc partidul in corpore. Spun că sunt dezamăgiți de Filip

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram