/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

PDM rămâne tot mai „sărac”. Organizația Teritorială Briceni a părăsit formațiunea

missing
24 august 2020, ora 17:21

După ce dimineață Organizația teritorială Orhei a Partidului Democrat a decis să se retragă din PDM, spunând că sunt nemulțumiți de activitatea președintelui de formațiune, Pavel Filip, în această după amiază a devenit cunoscut faptul că și membrii Organizației teritoriale Briceni a PDM se retrag din formațiune. Declarațiile ambelor organizații teritoriale sunt asemănătoare.

În urma ședinței care a avut loc astăzi, membrii OT Briceni s-au declarat neafiliați.

Această decizie are la bază în primul rând dezacordul Organizației Teritoriale Briceni cu politica promovată de actuala conducere a Partidului Democrat, în persoana domnului Pavel Filip și a grupului lui de apropiați din conducerea partidului. Actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului și, mai nou, încalcă statutul PDM”, se spune în documentul semnat de membrii OT Briceni.

Declarația OT Briceni a PDM on Scribd

Amintim că astăzi și membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM a anunțat că părăsește formațiunea. Aceștia și-au rezervat dreptul să revină, dacă conducerea partidului se va schimba.

/DOC/ Membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM părăsesc partidul in corpore. Spun că sunt dezamăgiți de Filip

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram