După ce dimineață Organizația teritorială Orhei a Partidului Democrat a decis să se retragă din PDM, spunând că sunt nemulțumiți de activitatea președintelui de formațiune, Pavel Filip, în această după amiază a devenit cunoscut faptul că și membrii Organizației teritoriale Briceni a PDM se retrag din formațiune. Declarațiile ambelor organizații teritoriale sunt asemănătoare.

În urma ședinței care a avut loc astăzi, membrii OT Briceni s-au declarat neafiliați.

Această decizie are la bază în primul rând dezacordul Organizației Teritoriale Briceni cu politica promovată de actuala conducere a Partidului Democrat, în persoana domnului Pavel Filip și a grupului lui de apropiați din conducerea partidului. Actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului și, mai nou, încalcă statutul PDM”, se spune în documentul semnat de membrii OT Briceni.

Declarația OT Briceni a PDM on Scribd

Amintim că astăzi și membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM a anunțat că părăsește formațiunea. Aceștia și-au rezervat dreptul să revină, dacă conducerea partidului se va schimba.

/DOC/ Membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM părăsesc partidul in corpore. Spun că sunt dezamăgiți de Filip

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!