Salvatorii au intervenit la deblocarea unui minor în vârstă de 9 ani, a cărui picior a rămas prins într-o gură de scurgere. Cazul s-a întâmplat pe o stradă din orașul Ocnița.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:20, după ce un conducător auto care trecea prin zonă a observat că băiatul este prins în gratiile scurgerii. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care în mai puțin de 10 minute a reușit să scoată piciorul prinsa al copilului. În urma incidentului minorul nu a avut de suferit și nu au fost necesare îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informații băiatul și-a prins piciorul după ce a vrut să scoată din canalul de scurgere telefonul mobil, care l-a scăpat din imprudență.

În acest context, salvatorii îndemnă oamenii care au în grijă minori să monitorizeze strict copii pentru a evita situațiile de urgență cu implicarea celor mici.

În ultimele 24 de ora angajații IGSU au intervenit în peste 50 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!