/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ S-au trezit cu mașina în ogradă. Un șofer, fără permis, s-a tamponat de gardul unei gospodării

missing
25 august 2020, ora 10:41

O gospodărie din raionul Cahul s-a trezit azi dimineață cu o mașină în ogradă. Incidentul a avut loc în jurul orei 04.30 dimineața. Un șofer, care a rămas fără permis de conducere, s-a tamponat în gard.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în localitatea Cotihana. La volanul mașinii se afla o persoană în vârstă de 39 de ani și conducea cu viteză excesivă. Într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gard.

În urma accidentului rutier, șoferul a fost transportat la Spitalul raional Cahul cu traume. Din motiv că conducătorul auto se afla în stare de inconștiență nu a fost posibil să fie supus testării pentru a depista dacă era sau nu în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram