Fără măști și fără a păstra distanța socială. Mai mulți artiști, printre care nume foarte cunoscute ca Nely Ciobanu, formația SunStroke Project, Doina Sulac, Aura, au participat ieri la un eveniment organizat în cadrul campaniei „Iubesc Moldova”, lansată de președintele Igor Dodon. La eveniment a participat și șeful statului, care, la fel, nu a menținut distanța socială. Aceștia au fost surprinși în mai multe fotografii stând la mese, dar fără să respecte măsurile de protecție în contextul pandemiei de COVID-19. Aceasta în timp ce zilnic în Republica Moldova se înregistrează sute de cazuri de contaminare cu coronavirus.

Mai multe fotografii și o înregistrare video a postat președintele Igor Dodon, care a participat și el la eveniment. Șeful statului, la fel, a fost surprins fără mască și dând mâna cu invitații.

Astăzi am avut plăcerea să mă întâlnesc cu mai mulți interpreți autohtoni care, în cadrul Campaniei Naționale „Iubesc Moldova”, au susținut inițiativa mea de a lansa, cu prilejul a 29 de ani de Independență a Republicii Moldova, o serie de produse televizate, menite să promoveze valorile noastre culturale, dragostea față de neam și de țară, frumusețea plaiului natal. Întâlnirea a avut loc la Pensiunea Butuceni – locul unde se contopesc istoria, cultura și tradițiile moldovenești”, a scris președintele Dodon.

Participarea artiștilor la acest eveniment a provocat discuții aprinse pe rețelele de socializare. Oamenii s-au arătat indignați de faptul că aceștia nu au respectat normele de protecție în timp ce medicii luptă de jumătate de an pentru fiecare viață.

Campania Naționala „Iubesc Moldova” a fost lansată în anul 2011 de către Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!