/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Noul Jaguar I-PACE EV320 vine pe piaţă cu aceeaşi autonomie, dar cu o putere şi un preţ mai mic

missing
25 august 2020, ora 10:50

Jaguar a anunțat o nouă versiune a primului său SUV electric I-PACE, cu mai puțină putere, dar cu un preţ mai mic. Se întâmplă la scurt timp după ce modelul a fost actualizat semnificativ la mai multe capitole.

Unitatea de propulsie a noului I-PACE EV320 este similară cu cea a lui I-PACE EV400. Capacitatea bateriei de 90 kWh este aceeași, însă motoarele electrice au fost recalibrate pentru a fi redusă puterea combinată până la 235 kW sau 320 CP. Cuplul maxim de asemenea a fost redus de la 696 Nm la 500 Nm.

Jaguar I-PACE EV320 dispune în continuare de un sistem de tracţiune integrală, însă timpul de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h îi este uşor mai lent. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram