Jaguar a anunțat o nouă versiune a primului său SUV electric I-PACE, cu mai puțină putere, dar cu un preţ mai mic. Se întâmplă la scurt timp după ce modelul a fost actualizat semnificativ la mai multe capitole.

Unitatea de propulsie a noului I-PACE EV320 este similară cu cea a lui I-PACE EV400. Capacitatea bateriei de 90 kWh este aceeași, însă motoarele electrice au fost recalibrate pentru a fi redusă puterea combinată până la 235 kW sau 320 CP. Cuplul maxim de asemenea a fost redus de la 696 Nm la 500 Nm.

Jaguar I-PACE EV320 dispune în continuare de un sistem de tracţiune integrală, însă timpul de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h îi este uşor mai lent. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!