Zi cu ghinion pentru un șofer din capitală. Bărbatul a intrat cu mașina într-un parapet, după ce a pierdut controlul volanului. Acesta a spus că și-a pierdut cunoștința în timp ce șofa, iar când și-a revenit, era deja cu automobilul avariat. În mașină se aflau alți trei pasageri, dintre care două minore. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe viaduct. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul, care abia își revenise, ne-a mărturisit că nu conducea cu viteză, iar datorită acestui fapt, impactul nu a fost atât de puternic. Bărbatul s-a ales cu mașina avariată și cu o sperietură zdravănă: „Mi-am pierdut cunoștința”.

Fiindcă mașina a ajuns pe mijlocul porțiunii de drum care delimitează sensurile de circulație, traficul nu a fost blocat și nu s-au creat ambuteiaje. Bărbatului i s-a alăturat un prieten, care a venit să-i dea o mână de ajutor: „- Totul este bine. Nimic serios. – Toți sunt vii și sănătoși”.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „În urma impactului, de către un echipaj medical a fost preluată o pasageră, în vârstă de 34 de ani, și doi copii minori. Preliminar, nu-i nimic grav. Nu s-au ales cu careva leziuni periculoase pentru viața și sănătatea lor”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Șoferul automobilului riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!