/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un șofer din Chișinău și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce conducea și a ajuns cu mașina într-un parapet pe viaduct

25 august 2020, ora 20:46

Zi cu ghinion pentru un șofer din capitală. Bărbatul a intrat cu mașina într-un parapet, după ce a pierdut controlul volanului. Acesta a spus că și-a pierdut cunoștința în timp ce șofa, iar când și-a revenit, era deja cu automobilul avariat. În mașină se aflau alți trei pasageri, dintre care două minore. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe viaduct. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul, care abia își revenise, ne-a mărturisit că nu conducea cu viteză, iar datorită acestui fapt, impactul nu a fost atât de puternic. Bărbatul s-a ales cu mașina avariată și cu o sperietură zdravănă: „Mi-am pierdut cunoștința”.

Fiindcă mașina a ajuns pe mijlocul porțiunii de drum care delimitează sensurile de circulație, traficul nu a fost blocat și nu s-au creat ambuteiaje. Bărbatului i s-a alăturat un prieten, care a venit să-i dea o mână de ajutor: „- Totul este bine. Nimic serios. – Toți sunt vii și sănătoși”.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „În urma impactului, de către un echipaj medical a fost preluată o pasageră, în vârstă de 34 de ani, și doi copii minori. Preliminar, nu-i nimic grav. Nu s-au ales cu careva leziuni periculoase pentru viața și sănătatea lor”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Șoferul automobilului riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram