/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

McLaren a creat o nouă platformă pentru următoarea generaţie de supercaruri hibride

missing
26 august 2020, ora 08:56

Mike Flewitt, CEO al producătorului de supercaruri de lux McLaren Automotive, a introdus primele detalii despre o complet nouă, uşoară şi modulară arhitectură auto care va sta la baza următoarei generații de maşini electrificate.

Noua arhitectură, concepută special pentru a găzdui noi propulsoare hibride, a fost proiectată, dezvoltată și produsă în întregime în Marea Britanie la McLaren Composites Technology Centre (MCTC) în regiunea Sheffield.

Platforma modulară din fibră de carbon ranforsată utilizează procese și tehnici inovatoare, de top, pentru a îndepărta excesul de greutate, pentru a reduce greutatea totală a vehiculului, îmbunătățind în același timp și mai mult atributele de siguranță. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram