Mike Flewitt, CEO al producătorului de supercaruri de lux McLaren Automotive, a introdus primele detalii despre o complet nouă, uşoară şi modulară arhitectură auto care va sta la baza următoarei generații de maşini electrificate.

Noua arhitectură, concepută special pentru a găzdui noi propulsoare hibride, a fost proiectată, dezvoltată și produsă în întregime în Marea Britanie la McLaren Composites Technology Centre (MCTC) în regiunea Sheffield.

Platforma modulară din fibră de carbon ranforsată utilizează procese și tehnici inovatoare, de top, pentru a îndepărta excesul de greutate, pentru a reduce greutatea totală a vehiculului, îmbunătățind în același timp și mai mult atributele de siguranță. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!