Un chef dat aseară, într-o curte din Capitală, s-a lăsat cu invitați nepoftiți. Polițiștii au intervenit, după ce mai mulți vecini s-au plâns oamenilor legii că nu pot dormi din cauza unor petrecăreți. Aceștia au sfidat orice normă legală și morală, făcând gălăgie până după miezul nopții. După ce s-au împărțit mai multe avertismente, chefliii s-au potolit.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în curtea unui bloc de pe strada Columna, din Capitală. Mai mulți petrecăreți s-au strâns la un chef, dat cu ocazia unei aniversări. Pe lângă faptul că chefliii au ignorat orice măsură de protecție, impuse de pandemie, aceștia au petrecut la greu, până după miezul nopții, fără să le pese că muzica, dată la volum maxim, îi deranjează pe ceilalți vecini.

„Știți că există un regulament, o lege, care interzice…desigur că da”.

Vecinii care își au casele în aceeași curte au chemat oamenii legii, pentru a-i liniști pe cheflii. Potrivit serviciului de presă al Poliției Capitalei, un echipaj s-a deplasat la fața locului. Cazul este investigat sub aspectul tulburării ordinii publice și încălcării normelor epidemiologice.

 Reporter: Lilia CARAUȘ

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!