Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Deputata Violeta Ivanov ar urma să fie candidata Partidului Șor la alegerile prezidențiale

27 august 2020, ora 08:30
Distribuie:

În spațiul public se vehiculează că deputata Violeta Ivanov ar urma să fie desemnată de Partidul „Șor” drept candidată la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Contactată pentru a comenta această informație, vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, nu a confirmat, nici nu a infirmat informația.

„Anunțul oficial privind candidatul la funcția de Președinte al Statului din partea Partidului Politic Șor va fi făcut în timpul apropiat personal de Președinte al Partidului „Șor”, Ilan Șor, a declarat Tauber pentru TV8.

Precizăm că în prezent, Violeta Ivanov, este vicepreședinta fracțiunii Șor, fiind desemnată în mai 2020. Numirea acesteia a avut la scurt timp după ce împreună cu deputatul Vitiuc au păsărit fracțiunea PDM și s-au alăturat Partidului Șor.

Ivanov a ajuns deputată pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova în perioada 2009-2015. În 2015, împreună cu alți 13 deputați au părăsit PCRM, timp de doi ani a fost neafiliată, iar în 2017 a aderat la PDM.

Violeta Ivanov, aleasă vicepreședintă a fracțiunii Partidului Șor. Grupul „Pro Moldova” are oficial 12 deputați

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram