Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat noi detalii despre primul său model de serie. Lucid Air va veni pe piață cu un spațiu interior și eficiență spațială de top, ambalate ingenios în jurul unui se de baterii performant, compact şi dens energetic cu o capacitate de 113 kWh.

Această combinație maximizează confortul clienților și oferă un spațiu de depozitare surprinzător, inclusiv cel mai mare frunk (portbagajul frontal) oferit vreodată pe o mașină electrică.

Această realizare reflectă o abordare revoluționară și inovatoare a ceea este aspect auto și ambalaj ingineresc – numit Lucid Space Concept – care valorifică pe miniaturizarea trenului de rulare şi a bateriei dezvoltate in-house pentru a optimiza spațiul interior al cabinei din amprenta exterioară relativ compactă a lui Lucid Air. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!