/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noul Lucid Air vine pe piaţă cu până la 1000 CP şi cel mai mare portbagaj frontal printre electromobile

missing
27 august 2020, ora 12:48

Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat noi detalii despre primul său model de serie. Lucid Air va veni pe piață cu un spațiu interior și eficiență spațială de top, ambalate ingenios în jurul unui se de baterii performant, compact şi dens energetic cu o capacitate de 113 kWh.

Această combinație maximizează confortul clienților și oferă un spațiu de depozitare surprinzător, inclusiv cel mai mare frunk (portbagajul frontal) oferit vreodată pe o mașină electrică.

Această realizare reflectă o abordare revoluționară și inovatoare a ceea este aspect auto și ambalaj ingineresc – numit Lucid Space Concept – care valorifică pe miniaturizarea trenului de rulare şi a bateriei dezvoltate in-house pentru a optimiza spațiul interior al cabinei din amprenta exterioară relativ compactă a lui Lucid Air. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram