/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Ambasadorul Ucrainei a ales o metodă originală să felicite Republica Moldova de Ziua Independenței

missing
27 august 2020, ora 15:58

Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, a adresat cetățenilor moldoveni un mesaj de felicitare de Ziua Independenței. Diplomatul a găsit un mod original de a felicita Republica Moldova – a ținut un discurs în limba română.

Doresc ca vecinul și partenerul nostru internațional de încredere care, fără îndoială, este Republica Moldova, să fie un stat de succes, prosper stabil și democratic. Nici pandemia, nici criza economică, nici alte provocări nu pot schimba parcursul nostru comun spre o viață mai bună în Europa unită”, a menționat Marko Shevchenko.

Întregul discurs al diplomatului îl vedeți mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram