Președintele Igor Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”. În timp ce își ținea discursul, mai multe persoane care au participat la eveniment au scandat „Rușine”.

Vreau să felicit toți sportivii care vor avea posibilitatea, începând cu ziua de astăzi, să practice sportul aici. În afară de aceasta, vreau să vă spun că am semnat câteva diplome pentru a fi acordate celor care au muncit pentru acest obiectiv în termen record”, a declarat Dodon.

Lucrările de construcție a stadionului de fotbal și de reabilitare a parcului au început în luna martie. Stadionul are o capacitate de 1100 de locuri și este construit cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal și FIFA.

80% din cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal.

O decizie privind darea în arendă pe 25 de ani a teritoriului de 0, 7 ha pentru stadion, a fost aprobată anterior de Consiliul municipal Chișinău.

Șeful statului a fost huiduit și dimineață, atunci când a depus flori împreună cu premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la Moonumentul Ștefan cel Mare.

/VIDEO/ Dodon, Chicu și Greceanîi, huiduiți de unioniști la monumentul lui Ștefan cel Mare, unde au depus flori de Ziua Independenței

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!