Caz terifiant la Sângerei. O femeie, care a fost dată dispărută acum jumătate de an, a fost găsită de oamenii legii moartă și îngropată. Suspectul principal este chiar soțul ei, în vârstă de 57 de ani. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 72 de ore. 

Potrivit Poliției, suspectul și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure. Ulterior, a alertat Poliția precum că a dispărut de acasă. La câteva luni el le-a spus polițiștilor că femeia ar fi plecat la niște rude în Italia.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că la 23 februarie, anul curent, între cei doi a apărut spontan un conflict. Astfel, suspectul  i-a aplicat soției o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. Cei doi aveau la întreținere cinci copii, dintre care doi minori.

La moment bănuitul se află în custodia poliției, își recunoaște pe deplin vina. Dacă va fi găsit vinovat a cesta riscă până la 20 de  ani de închisoare.

Cazul a avut loc la 25 februarie 2020. Atunci, Poliția din Sângerei a fost sesizată de un bărbat precum că  soția sa, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors. După mai multe acțiuni întreprinse de oamenii legii, cadavrul femeii a fost depistat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!