/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Caz terifiant la Sângerei. O femeie, dată dispărută acum șase luni, a fost găsită îngropată

missing
28 august 2020, ora 12:14

Caz terifiant la Sângerei. O femeie, care a fost dată dispărută acum jumătate de an, a fost găsită de oamenii legii moartă și îngropată. Suspectul principal este chiar soțul ei, în vârstă de 57 de ani. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 72 de ore. 

Potrivit Poliției, suspectul și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure. Ulterior, a alertat Poliția precum că a dispărut de acasă. La câteva luni el le-a spus polițiștilor că femeia ar fi plecat la niște rude în Italia.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că la 23 februarie, anul curent, între cei doi a apărut spontan un conflict. Astfel, suspectul  i-a aplicat soției o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. Cei doi aveau la întreținere cinci copii, dintre care doi minori.

La moment bănuitul se află în custodia poliției, își recunoaște pe deplin vina. Dacă va fi găsit vinovat a cesta riscă până la 20 de  ani de închisoare.

Cazul a avut loc la 25 februarie 2020. Atunci, Poliția din Sângerei a fost sesizată de un bărbat precum că  soția sa, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors. După mai multe acțiuni întreprinse de oamenii legii, cadavrul femeii a fost depistat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram