Autoritățile din Estonia au decis să modifice legea pentru a include o nouă opţiune a pedepsei pentru depăşirea nesemnificativă a vitezei legale de deplasare.

Comisia parlamentară a propus să le ofere șoferilor posibilitatea de a alege în astfel de cazuri: să plătească o amendă sau să facă o “oprire calmantă/de liniştire” pentru o durată de 45 de minute. Şi legea a fost schimbată!

Vitezomanii se vor putea relaxa sau odihni, numiţi-o cum doriţi, fie în zone special amenajate, fie pe marginea drumului, pe acostament. În caz că vor opta pentru această opţiune, poliţia va avea grijă să urmărească respectarea alegerii şoferilor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!