/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ULTIMA ORĂ! Încă patru persoane au decedat din cauza COVID-19. Trei sunt din Chișinău

missing
28 august 2020, ora 16:43

Ministerul Sănătății anunță că în ultimele 24 de ore au decedat patru persoane din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19. Cea mai tânără victimă este un bărbat de 54 de ani. Bilanțul a depășit 980 de morți.

Deces 978: Bărbat de 54 ani, din raionul Florești. Internat la data de 21 august, la SC Bălți. Comorbidități: bronșită cronică, fibrilație atrială cronică.

Deces 979: Femeie de 85 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 20 august, din Spitalul Toma Ciorbă, la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Deces 980: Bărbat de 60 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 19 august, la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 981: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 25 august la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram