Un tânăr de 27 de ani a urcat la volan și a tamponat intenționat trei persoane, care au fost internate în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc pe 27 august într-un sat din raionul Cantemir.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict la o stație peco din s. Țiganca r. Cantemir.

„În urma unui conflict spontan apărut între un grup de persoane, o persoana în vârstă de 27 ani a urcat la volanul automobilului de model ”Dacia Duster”, având cu el şi un pasager și din intenţii huliganice încălcând grosolan ordinea şi securitatea publică internaționat a tamponat câteva persoane concomitent”, se spune în comunicatul poliției.

În urma impactului, una din victime a fost internată în secţia de reanimare a SR Cantemir, iar alții doi fiind internaţi în secţia chirurgie a SR Cantemir cu diferite traumatisme

Pe cazul dat a fost intentată o cauză penală conform elementelor componenții de infracțiune prevăzute la articolul 287 alin.(3), 27-145 alin.(2) lit.a), g) ,j) și i) și art.264.1 alin.(4).

Persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 ore.

Atenție. Imagini șocante

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!