/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Imagini șocante. S-a urcat la volan și a călcat de mai multe ori cu mașina trei persoane

missing
28 august 2020, ora 21:52

Un tânăr de 27 de ani a urcat la volan și a tamponat intenționat trei persoane, care au fost internate în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc pe 27 august într-un sat din raionul Cantemir.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict la o stație peco din s. Țiganca r. Cantemir.

„În urma unui conflict spontan apărut între un grup de persoane, o persoana în vârstă de 27 ani a urcat la volanul automobilului de model ”Dacia Duster”, având cu el şi un pasager și din intenţii huliganice încălcând grosolan ordinea şi securitatea publică internaționat a tamponat câteva persoane concomitent”, se spune în comunicatul poliției.

În urma impactului, una din victime a fost internată în secţia de reanimare a SR Cantemir, iar alții doi fiind internaţi în secţia chirurgie a SR Cantemir cu diferite traumatisme

Pe cazul dat a fost intentată o cauză penală conform elementelor componenții de infracțiune prevăzute la articolul 287 alin.(3), 27-145 alin.(2) lit.a), g) ,j) și i) și art.264.1 alin.(4).

Persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 ore.

Atenție. Imagini șocante

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram